در حال بارگذاری ...
...

کارگردانان نمایش «آرزوی آرزو»

تئاتر دینی باید با نگاهی مدرن و برای نسل امروز اجرا شود

کارگردانان نمایش «آرزوی آرزو»

تئاتر دینی باید با نگاهی مدرن و برای نسل امروز اجرا شود

نمایش «آرزوی آرزو» اثر مشترکی از آرزو علیپور و همسرش امیرامینی است که در سیزدهمین دوره سراسری و دومین دوره بین‌المللی رویداد صاحبدلان اجرا شد.

به گزارش رویداد صاحبدلان به نقل از خبرگزاری میزان، آرزو علیپور، کارگردان نمایش «آرزوی آرزو» در خصوص انتخاب این نمایشنامه گفت: برای انتخاب متن این نمایش از دوست عزیزم، آقای حیدر رضایی درخواست کردم تا متنی با موضوع جشنواره بنویسند. ایشان نیز متنی با موضوع مذهبی (امام رضا (ع با نگاهی مدرن و مردم پسند ارائه کردند که خوشبختانه در جشنواره رضوی مورد استقبال قرار گرفت و امیدواریم در جشنواره صاحبدلان هم موفق باشد. 

وی در ادامه به اهمیت برگزاری رویداد‌های تئاتری در شهر رشت اشاره کرد و گفت: رشت شهری با قدمت هنری بالاست و مردم هنر دوستی دارد. برگزاری جشنواره صاحبدلان با بخش‌های متنوع، می‌تواند مخاطبان خاص خود را جذب کند.

کارگردان نمایش آرزوی آرزو با تاکید بر ضرورت پرداختن به مقوله تئاتر دینی تصریح کرد: به نظر من تئاتر دینی باید بیشتر در موضوعات جشنواره‌ها قرار بگیرد و بهتر است که بتوانیم ایده‌های ناب و بکر در رابطه با تئاتر دینی را بیشتر به نمایش بگذاریم.

وی با اشاره به فعالیت‌های تئاتری در شهر خود، لاهیجان گفت: در شهر ما اتفاقات فرهنگی هنری با موضوعات تئاتر دینی، دفاع مقدس و انقلابی بسیار روی می‌دهد و بازخورد خوبی هم دارد. البته گروه ما بیشتر در راستای دفاع مقدس کار می‌کند و خدا را شکر در طول این سال‌ها موفق بوده‌ایم.

آرزو علیپور با اشاره به دغدغه خود برای اجرای نمایش‌های دینی گفت: اگر نمایشنامه خوبی در راستای تئاتر دینی پیشنهاد شود که ایده نویی داشته باشد حتما آن را کار خواهیم کرد و با گروه جوان و مستعدی که داریم تمام تلاشمان را می‌کنیم که کار‌های خوبی را به عرصه نمایش بگذاریم.

وی در پایان به پیشنهاد خود برای بهتر برگزار شدن جشنواره صاحبدلان پرداخت و گفت: رویداد صاحبدلان اتفاق فرهنگی هنری خوبی است و با توجه به شرایط بد اقتصادی، اینکه هنرمندان می‌توانند کار خود را ارائه دهند و بعد از قبولی، اجرا در شهر خودشان داشته باشند، اتفاق مثبتی است.

امیر امینی، نویسنده، کارگردان و بازیگر تئاتر، که نمایش آرزوی آرزو را در جشنواره تئاتر صاحبدلان رشت همراهی می‌کند، در خصوص انتخاب نمایش آرزوی آرزو اظهار داشت: این متن به دلیل ویژگی‌های ارتباط خوب با تماشاگر، مدرن بودن و دوری از شعارزدگی انتخاب شد. ما معتقدیم که هر رویدادی تاثیر خود را دارد و می‌تواند به فرهنگ و رشد فکری و دینی شهر کمک کند، حتی اگر فقط یک نفر از آن تاثیر بگیرد.

امینی در مورد جایگاه تئاتر دینی گفت: پرداختن به مقوله تئاتر دینی جای خود را دارد و باید بیشتر پیگیری شود، اما باید دید که چگونه و با چه طرز فکری باید به این موضوع پرداخته شود. برای نسلی که با اینترنت و موبایل سر و کار دارد، پرداختن به مقوله دینی باید به شیوه‌ای درست و مدرن صورت بگیرد، زیرا شیوه‌های قدیمی جوابگوی این نسل نیست.

این هنرمند با اشاره به اجرای موفق نمایش آرزوی آرزو در جشنواره رضوی لاهیجان پیش از حضور در جشنواره صاحبدلان گفت: این نمایش در جشنواره رضوی لاهیجان با استقبال خوبی روبرو شد و بیش از شش هفت هزار نفر از هر رده سنی به تماشای آن نشستند. این موفقیت به دلیل شیوه اجرایی و بازی خوب بازیگران بود.
امیر امینی در ادامه افزود: من بیشتر کارهایم در مورد مسائل دفاع مقدس و انقلاب است، چون این موضوعات را برای جامعه امروز به ویژه نسل جوانی که درگیر تکنولوژی است، مهم می‌دانم. البته باز هم تاکید می‌کنم که شیوه اجرای نمایش برای جذب مخاطب بسیار مهم است.

وی در پایان با اشاره به اهمیت نگاه مدرن به تئاتر دینی در رویداد صاحبدلان تاکید کرد: اگر قرار است تئاتر دینی برای مردم به ویژه نسل امروز اجرا کنیم، باید از دیدگاه دیگری به جشنواره نگاه کنیم و در انتخاب آثار، نگاهی امروزی‌تر داشته باشیم و برای تئاتر دینی هزینه کنیم.